Robotar

 

Donic Robot, Newgy Robpong 2050

Newgy Robpong 2050 är en lätthanterliga robot för alla spelstyrkor. Den erfarna spelaren kan med hjälp av roboten förbättra fotarbete, timing och placering. Spelare i början av sina karriärer kan fördelaktigt höja sin nivå vad gäller bollkontroll, koordination och teknik.

Uppsamlingsnät medföljer som smidigt sätts upp och tas ned. Nätet samlar upp bollarna och leder dem tillbaka till roboten så att du kan träna utan avbrott.

Roboten är även mycket uppskattad vid rekrytering av nya spelare i samband med t ex skolbesök och på privata tillställningar där mycket skratt garanteras!

 

 

 

 

Donic Robot, Newgy Robpong 1050

Robo-Pong 1050 är en mer avancerad robot än Newgy Robpong 540 och har identiska funktioner som Robo-Pong 2050. Skillnaden från 2050 är att  uppsamlingsnät och systemet där bollarna matas in i roboten på nytt saknas. Newgy Robpong 1050 har en bollbehållare rymmer upp till 200 bollar. Tack vare behållarens mängd förlängs övningarna. Pingisroboten placeras enklast på bordet.

 

Donic Robot, Newgy Robpong 540

Har du pingisbord men saknar ibland någon att spela med? I så fall är Robot 540 din solklara sparringpartner! Robot 540 är också den optimala budgetalternativet som i första hand riktar sig till spelare i början av karriären. Reducerad fart och skruv underlättar inlärning av grundslagen. Roboten kan placeras var som helst på bordet. Frekvens, skruv och fart kan regleras. Den medföljande bollhinken/magasinet rymmer 100 st bollar. (robot 2050 rekommenderas till bättre spelare).