Hobbyracketar

Waldner 400

Detta är ett bra bordtennisracket för dig som är nybörjare. När man spelar bordtennis har racketen stor betydelse för hur bra och hur snabbt man kan lära sig en god spelteknik. Med ett rätt anpassat racket går inlärningen fortare. När tekniken har förbättrats kan man välja ett snabbare racket med bättre skruvegenskaper för att få ut maximalt av sitt spel.

 

 

Waldner 500

Detta är bordtennisracket är något bättre än Waldner 400. När man spelar bordtennis har racketen stor betydelse för hur bra och hur snabbt man kan lära sig en god spelteknik. Med ett rätt anpassat racket går inlärningen fortare. När tekniken har förbättrats kan man välja ett snabbare racket med bättre skruvegenskaper för att få ut maximalt av sitt spel.

 

 

 

Waldner 600

Ett vasst bordtennisracket med hög kvalitét. Detta är ett trestjärnigt racket som är lättspelat. I paketet ingår det en DVD med J-O Waldner och Jörgen Persson – Techniques, Tactics, Tricks.

 

 

 

 

Waldner 700

Ett fyrstjärnigt racket med snygg design. Är man ute efter att uppgradera sig från tidigare versioner men ändå vill ha mer kontroll än ett femstjärnigt racket är detta ett perfekt racket. Med ett rätt anpassat racket går inlärningen fortare. När man utvecklat sin teknik kan man sedan välja ett snabbare racket med bättre skruvegenskaperför att få ut maximalt av sitt spel. I paketet ingår det en DVD med J-O Waldner och Jörgen Persson – Techniques, Tactics, Tricks.

 

 

 

Waldner 800 Competition

Ett femstjärnigt racket som är anpassat för dig som utvecklat ditt spel. Är du ute efter mer skruv och fart i spelet är detta racket för dig. I paketet ingår det en DVD med J-O Waldner och Jörgen Persson – Techniques, Tactics, Tricks.

Waldner 900 Competition

Detta racket är ett femstjärnigt racket och försedd med ABP (Adjustable Balance Point) som innebär att det går att justera rackets tyngdpunkt. En riktig tävlingsstomme kombinerat med ITTF Easy Slick gummin gör det möjligt att spela ett riktigt offensivt spel med mycket skruv och hög fart. Ett racket med 5 stjärnor som passar den avancerade tävlingsspelaren. I paketet ingår det en DVD med J-O Waldner och Jörgen Persson – Techniques, Tactics, Tricks.